Αποφάσισαν να… περιμένουν στον ΠΟΑ!

Ολοκληρώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης (13/10) το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ, στο οποίο ένα από τα θέματα που συζητήθηκε, ήταν η συμμετοχή ή όχι στο Κύπελλο Ελλάδος, αντικαθιστώντας τον ΠΑΝΟΜ, με τη διοίκηση του προσφυγικού σωματείου να αποφασίζει ουσιαστικά να… περιμένει! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι άνθρωποι του ΠΟΑ, αποφάσισαν να “περιμένουν” έως και την τελευταία στιγμή, για να αποφασίσουν εάν θα δηλώσουν ή όχι στον θεσμό του Κυπέλλου, καθώς η τελική τους απόφαση θα εξαρτηθεί και από το τι θα πράξουν άλλα σωματεία Κυπελλούχων ΕΠΣ, έτσι ώστε να έχουν μία “εικόνα” για τους πιθανούς αντιπάλους τους στις πρώτες φάσεις.

To «σκέφτονται» στον ΠΟΑ για το Κύπελλο Ελλάδος

Ουσιαστικά, η δήλωση συμμετοχής μπορεί να κατατεθεί μέχρι και την Παρασκευή (16/10) και θα κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορούν, πραγματοποιώντας παράλληλα και τις επαφές που θα χρειαστεί να κάνουν έτσι ώστε να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΟΑ κ. Γιώργος Λέλεκας, ενημέρωσε το συμβούλιο του προσφυγικού σωματείου, για την χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου, ενώ συζητήθηκαν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα πρέπει να τηρηθούν στις εντός έδρας αναμετρήσεις, καθώς ναι μεν στη πρεμιέρα ο ΠΟΑ παίζει εκτός έδρας, όμως ακολουθούν δύο διαδοχικά παιχνίδια στο Ατσαλένιο.

ΕΠΣΗ: Συζήτηση με τους προέδρους των Ηρακλειώτικων ομάδων Γ’ Εθνικής