Απέκτησε Καλλιτσουνάκη ο Ρεθυμνιακός

Η ομάδα του Ρεθυμνιακού προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφική της προσθήκη, αποκτώντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Πάρη Καλλιτσουνάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Διαγόρα Βραχνέικων.

Η ομάδα του Ρεθύμνου, όπως τονίζει στην ανακοίνωση της, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αρκετές εμπειρίες, κάτι που θα βοηθήσει το σωματείο, στην επανέναρξη της Γ Εθνικής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου και της Πράσινης Ακαδημίας, αγωνίστηκε στις Κ17 του Πλατανιά και Κ19 Επισκοπής πριν φορέσει για μια χρονιά την φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ και στην συνέχεια μεταβεί στην ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού: «Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου μέσου ΚΑΛΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ (ΠΑΡΗ). Ο γεννημένος την 26η Απριλίου 1999 ποδοσφαιριστής , μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία είτε ως δημιουργικός, είτε ως ανασταλτικός μέσος και επιστρέφει στο Ρέθυμνο έπειτα από μια επιτυχημένη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από το 2017 μέχρι και τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την φετινή σεζόν προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον Διαγόρα Βραχνέϊκων.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου και της Πράσινης Ακαδημίας, αγωνίστηκε στις Κ17 του Πλατανιά και Κ19 Επισκοπής πριν φορέσει για μια χρονιά την φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ και στην συνέχεια μεταβεί στην ομάδα της Πάτρας. Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με το ταλέντο και την εμπειρία του θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάρη Καλλιτσουνάκη, ως ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού: «Η φετινή είναι μια περίεργη, δύσκολη και ιδιαίτερη για όλους αγωνιστική περίοδος. Πάνω από όλα χρειάζεται να έχουμε στις ημέρες που διανύουμε υγεία όλοι μας και από εκεί και πέρα θα πετύχουμε ότι σκοπεύουμε.
Το κλίμα που συνάντησα με την επιστροφή μου στην Σοχώρα και τον Ρεθυμνιακό είναι πολύ ωραίο και βοηθάει όχι μόνο στην προσαρμογή, αλλά και στη προσπάθεια να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, συμβάλλοντας στην συνολική προσπάθεια.
Όλοι δουλεύουμε αυτές τις ημέρες στο 100% των δυνατοτήτων μας έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στους αγώνες που ακολουθούν να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων μας και να κλείσουμε με αυτό τον τρόπο όμορφα αυτή την χρονιά».