Ανώμαλη προσγείωση για ΑΕΚ, μεγάλη νίκη ο Ρωμανός

Εκμεταλλευόμενος πλήρως την αριθμητική του υπεροχή, ο Ρωμανός επικράτησε της ΑΕΚατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ με 0-4, με την ομάδα του Κατσαμπά να παίζει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τόλη Καραφωτιά και του Βαρδονικολάκη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με δύο γρήγορα γκολ το 2ο με πέναλτι, ένα σε κάθε ημίχρονο, με τον ίδιο σκόρερ, να πάρουν μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, ενώ από την άλλη, η ΑΕΚ, «έχασε» τους τρεις βαθμούς, αλλά «έχασε» και δύο παίκτες, καθώς οι Καραφωτιάς Τόλης και Βαρδονικολάκης, αποβλήθηκαν από τον κ. Πατεμτζή.

Το «συγκρότημα» του Αλκιβιάδη Πλουσή, έκανε το 0-3 στο 81’ με τον Παχάκη, ενώ στο 87’ ο Μεντουδάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Πατεμτζή εξέφρασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τέλος αυτού.

ΑΕΚ: Σπανός, Κάββαλος, Ντελία, Τσίχλας(70′ Λέλεκας), Καραφωτιάς Τολ., Βαρδονικολάκης, Γιαννουλάκης(60′ Δάσκος), Κοκκινάκης(85′ Καραφωτιάς Τακ.), Νικολάου Π., Τάγγινης, Νικολάου Χ.

Ρωμανός: Χωματάς, Κορτσινίδης, Ανυφαντάκης, Κουκάκης, Παχάκης(81’ Μανουσάκης), Χαλιλάι, Γιακουμάκης(65’ Μεντουδάκης), Μανιαδής, Σεραφειμίδης, Δουζένης, Μεμοτσέλα(65’ Γιαλιτάκης)