Ανακοίνωσε Σείχ Αβραάμ

Ένα ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή έβαλε στο ρόστερ της νέας χρονιάς ο ΠΑΟΚ, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Σείχ Αβραάμ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την περασμένη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Αθλόπολις, έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Αναμφίβολα ο Μάριος Σηφάκης βάζει ένα πολύ σημαντικό… γρανάζι στην ομάδα, αφού το πρωτάθλημα αναμένεται μεγάλο και δυνατό, γι αυτό και χρειάζονται ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά όποτε τους ζητηθεί.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την μεταγραφή του Σείχ Αβραάμ από το Αθλόπολις Ο Αβράαμ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει αρκετές παρουσίες τόσο στην Α1 Ηρακλείου όσο και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ.
Από μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει με το αστείρευτο ταλέντο του και την ποδοσφαιρική του κατάρτιση όπου και όποτε χρειάστηκε να αγωνισθεί. Ευχαριστούμε την ομάδα του Αθλόπολις, καθώς και τον πρόεδρο του κύριο Σταύρο Σκούφο για το αίσιο τέλος της συγκεκριμένης μεταγραφής γνωρίζοντας από κοντά τις δυσκολίες που είχαν δημιουργηθεί.