Ανακοίνωσε Παπουτσάκη, Ντούλια και Στεφανάκη ο ΟΦΑΜ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του ΟΦΑΜ έκανε γνωστή την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα των Μάνο Παπουτσάκη, Χρήστο Ντούλια και Βαγγέλη Στεφανάκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας του ΟΦΑΜ: «Το Δ.Σ του Ο.Φ.Α.Μ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αμυντικό Μάνο Παπουτσάκη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μάνος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΕΓΟΗ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Αλμυρού, των Καμινίων, του Ο. Φ. Αρκαλοχωρίου, της Αγ. Βαρβάρας κ του Λίντο.

Πρόκειται για ένα πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από παραπάνω κατηγορία κ είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Μάνο καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ.»

Για το Χ. Ντούλια αναφέρουν: «Το Δ.Σ του Ο.Φ.Α.Μ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Χρήστο Ντούλια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Χρήστος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ε. Π. Σ. Πατρών στην Α1 κατηγορία κ πλέον όντας μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας.

Χρήστο καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ.»

Ενώ τέλος για τον Β. Στεφανάκη: «Το Δ.Σ του Ο.Φ.Α.Μ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επιθετικό Βαγγέλη Στεφανάκη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ταλαντούχος (γενν. 2001) την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ε. Π. Σ. Λασιθίου, ενώ έχει φορέσει κ τη φανέλα της Τυλίσου.

Βαγγέλη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ…»