Αλλάζουν τάπητα σε Κρουσώνα και Τύλισο!

Προχωράνε τα γραφειοκρατικά ζητήματα για την αλλαγή του τάπητα στα γήπεδα του Κρουσσώνα και της Τυλίσου και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα, ο ανάδοχος που έχει αναδειχθεί θα κληθεί να υπογράψει τις σχετικές συμβάσεις και να εγκατασταθεί, προχωρώντας σημαντικά έργα πνοής για τις δύο περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η διαδικασία είναι στην τελική της ευθείας και τα δύο γήπεδα τους επόμενους μήνες αναμένεται να υποστούν ριζική αλλαγή στον τάπητα, ανεβάζοντας σημαντικά την ποιότητα των εγκαταστάσεων, με νέας γενιάς τάπητες που αναμφίβολα θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού.

Η αλλαγή του τάπητα του γηπέδου της Τυλίσου θα πραγματοποιηθεί με δαπάνες της Περιφέρειας Κρήτης ενώ σε αυτό του Κρουσώνα η χρηματοδότηση του θα γίνει από την ΓΓΑ.

Σημαντική η συμβολή του Δημάρχου Μαλεβιζίου κ. Μενέλαου Μποκέα και στα δύο έργα, τα οποία θα πιστωθεί ο ίδιος, βελτιώνοντας κατά πολύ τις εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ακολουθούν μελλοντικά και άλλα έργα, προς αυτήν την κατεύθυνση…