Αλλαγή του διαιτητή VAR στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής υπήρξε στην ομάδα διαιτησίας στην αναμέτρηση, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, καθώς ο Άγγελος Ευαγέλλου, αντικατέστησε τον Πορτογάλο Μπρόυνο Εστέβες, ο οποίος θα ήταν ο Video Assistant Referee του ματς.

Ο Πορτογάλος διαιτητής δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην χώρα μας και έτσι τη θέση του πήρε ο Έλληνας διαιτητής, ο οποίος θα είναι αυτός ο Video Assistant Referee της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ: «Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League.

Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας. 

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του».