ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ξαναγίνεται το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την επανάληψη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αποδεχόμενος την ένσταση που κατέθεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League στιγματίστηκε από το διαιτητικό λάθος με το φάουλ που δεν δόθηκε στον Ζερμέιν Λαβ στα 2” για το τέλος του αγώνα. Οι κιτρινόμαυροι πήραν εν τέλει τη νίκη, οι ασπρόμαυροι κατέθεσαν ένσταση γι αυτή τη φάση, αλλά και για το γεγονός πως οι διαιτητές δεν είδαν το Instant Replay αμέσως μετά και δικαιώθηκαν.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την επανάληψη της αναμέτρησης, όπως έγινε επίσημα γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου:

Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ). Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) – ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 16-02-2020“.