Α.Ξυδάκης: «Η ποιότητα του Ηροδότου μπορεί να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα»

Για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Ιεράπετρας μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο προπονητής του Ηροδότου Ανδρέας Ξυδάκης.

Ο τεχνικός των “κυανόλευκων” αναφέρθηκε αρχικά στα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε η ομάδα του στο πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε στην ποιότητα που έχει ο Ηρόδοτος και την ικανότητα του να πάρει το… τρίποντο.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Μετά τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη, ουσιαστικά το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν τώρα σε εβδομάδα πρωταθλήματος, να βάλουμε κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί πριν είμασταν από αποθεραπεία αγώνα και ενεργοποίηση. Έτσι πήγαν οι προηγούμενες μέρες, ενώ τώρα κάναμε κάποια πράγματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, επιστρέφουν και κάποιοι τραυματίες. Για το παιχνίδι αύριο, για τον αντίπαλο, η Αναγέννηση Ιεράπετρας είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, παίζουμε σ’ένα πολύ μικρό γήπεδο. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε το παιχνίδι να πάει σε δύναμη, όμως η ποιότητα του Ηροδότου και οι ποδοσφαιριστές του πιστεύω πως μπορούν να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».