Α. Βοσνιάδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών»

Ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη, μετά την «λευκή» ισοπαλία στα «Πηγάδια».

Μονάχα το γκολ έλειψε…

Ο έμπειρος τεχνικός αρχικά μίλησε για το παιχνίδι και την μεγάλη προσπάθεια του Καμαρά την οποία την «έψαχναν» σε όλο το παιχνίδι όπως δήλωσε, ενώ στη συνέχεια, τόνισε πως η ομάδα του έχει την ποιότητα, τη δύναμη και τη ψυχή, να αλλάξει τα δεδομένα προς το καλύτερο.

Τέλος αναφέρθηκε στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα Δράμας, τονίζοντας πως πρέπει να εκμεταλλευτούνε την έδρα του και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα είναι οι πρώτοι τους φέτος αν το καταφέρουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες, είναι ξεκάθαρα ομάδες στόχων και τώρα στην αρχή μπορούν να το δείξουν. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε φάσεις και από τις δύο μεριές στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλά τακτικά, «ψάξαμε» τις φάσεις και στη μετάβαση και μέσα από την κατοχή, γεμίσαμε με ψηλά κορμιά την ομάδα γιατί ξέραμε περίπου το παιχνίδι της Ξάνθης και που θα πάει, μας δώσανε τις φάσεις, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, κάναμε λάθος στο κέντρο αμύνης και κινδυνέψαμε να δεχτούμε γκολ, το έσωσε ο Γρομητσάρης, από εκεί και μετά είχαμε την μεγάλη φάση με το τετ-α-τετ του Καμαρά, μία φάση που την ψάχναμε την συγκεκριμένη, σε όλο το παιχνίδι. Βγήκε η φάση, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και από εκεί και μετά κοιτάξαμε να διαφυλάξουμε το βαθμό.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, συνεχίζουμε ήρεμα, δεν μας ήρθαν κάποια αποτελέσματα όπως τα θέλαμε, αλλά γενικά αυτή ομάδα έχει την ποιότητα, τη δύναμη και την ψυχή να πάρει συνεχόμενα αποτελέσματα και να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη βαθμολογική μας θέση. Συνεχίζουμε, βλέπουμε πολύ γρήγορα το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε».