Α. Ουές: «Εμείς φέραμε την ομάδα εδώ πέρα αλλά δεν φοβόμαστε»

Ο Αμντούλ Ραχμάν Ουές, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΟΦΗ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς και στην τελική προσπάθεια από το παιχνίδι, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα είναι ενωμένη και στο τέλος θα τα καταφέρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν το αξίζαμε, όπως ήρθε, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε παλιά, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο για εμάς. Έχουμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Σίγουρα κάθε ομάδα όταν έχει τέσσερις βασικούς παίκτες τραυματίες, θα είναι μεγάλο το κενό, παρόλα αυτά και τα παιδιά που παίζουν προσπαθούν να καλύψουν τα κενά και τα καταφέρνουν.

Πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι ότι παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε, έχουμε θέμα στο τελευταίο τρίτο αλλά εντάξει θα το φτιάξουμε. Εμείς φέραμε την ομάδα εδώ πέρα αλλά δεν φοβόμαστε, ευθύνη μας είναι, θα την ξεμπλέξουμε την ομάδα, είμαστε όλοι ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε, είμαι 100% σίγουρος».