Α. Λαδιανός: «Χαρούμενος για το γκολ στο ντεμπούτο μου»

Ο ποδοσφαιριστής της Τριτωνίας, Αντώνης Λαδιανός, μίλησε για το εξαιρετικό ξεκίνημα τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον ίδιο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης που πέτυχε η Τριτωνία στην πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΑ με σκορ 3-1, καθώς πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Νικήτρια στο «γειτονικό» ντέρμπι η Τριτωνία

Ο 23χρονος παίκτης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του, για την ομάδα, για τους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε πως σε κάθε αγώνα μπορούν να πηγαίνουν και να παίρνουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Λαδιανού: «Για μένα όλη η ομάδα πέτυχε τα γκολ, όχι μόνο εγώ, όλοι συμβάλαμε σε αυτό το κομμάτι, ο καθένας ήθελε να κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα, να πάει καλά η ομάδα του, ευχόμαστε όλοι στην ομάδα να συνεχίσουμε έτσι, δηλαδή σε κάθε αγώνα να πηγαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα στο ντεμπούτο μου, μακάρι να συνεχίσω έτσι, να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου.

Είμαστε πολλά καινούργια παιδιά στην ομάδα, παρόλα αυτά έχουμε «δεθεί» αρκετά, οι συμπαίκτες μου είναι πάρα πολύ καλοί και πιστεύω πως μπορούμε σε κάθε αγώνα να τα πηγαίνουμε εξαιρετικά».