Α. Ξυδάκης: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την περιπέτεια»

Μετά την ολοκλήρωση του δικαστηρίου για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στην Αμαλιάδα το 2018, στο παιχνίδι με τον Αστέρα μίλησε ο προπονητής της Κ19 του Ηροδότου Ανδρέας Ξυδάκης!

Ο ίδιος ευχαρίστησε θερμά τους Στέλιο Σωκιανό, Βαγγέλη Μωραΐτη αλλά και τον νυν πρόεδρο του Ηροδότου για την στήριξή τους λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τρεις ανθρώπους που μου έχουν σταθεί και ήταν δίπλα μου στην περιπέτεια που είχα μετά τα επεισόδια που είχαν συμβεί στην Αμαλιάδα πριν 4 χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Στέλιο Σωκιανό, ο οποίος από τις 13/5/18 που ξεκίνησαν όλα, ήταν μαζί μου, στήριγμα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ήταν ο μόνος που ήταν δίπλα μου τόσο οικονομικά αλλά και ηθικά.

Τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μωραΐτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο αλλά και στην δικαστική διαμάχη ήταν στο πλευρό μου χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ακόμα, ευχαριστώ τον τωρινό πρόεδρο κ. Στέλιο Παπαδημητρίου, ο οποίος επίσης με στήριξε παρά το γεγονός πως δεν βρισκόταν τότε στη διοίκηση της ομάδας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.