Μεταβαίνει Αθήνα για τα σεισμόπληκτα σωματεία ο Γ. Κουτεντάκης

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο ο Α’ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηρακλείου, Γιώργος -Πλούταρχος- Κουτεντάκης, για να έχει επαφές με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, σε μία προσπάθεια βοήθειας των σεισμόπληκτων σωματείων.

Την «είδηση» αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στο πλαίσιο της έκτακτης τηλεδιάσκεψης της ΕΠΣ Ηρακλείου με τα σωματεία από τις σεισμόπληκτες περιοχές, τονίζοντας πως αύριο το πρωί θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να έχει επαφές με στελέχη της Ομοσπονδίας, από τα οποία θα ζητήσει την βοήθειά τους προς τα σωματεία.

Στην τοποθέτησή του, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος -Πλούταρχος- Κουτεντάκης, ανέφερε: «θα πάω στην ΕΠΟ για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Κάτι πιστεύω πως θα καταφέρουμε, δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, αλλά πιστεύω ότι κάτι θα καταφέρουμε, το μόνο που μπορώ να πω είναι καλή δύναμη σε όλους».

Οικονομική βοήθεια από Ενώσεις και φορείς για τα σεισμόπληκτα σωματεία θα ζητήσει η ΕΠΣΗ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.