Παράταση στην επανέκδοση δελτίων ζήτησε ο Κόροιβος

Παράταση ως προς την επανέκδοση των δελτίων ζήτησε στην τηλεδιάσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη ο πρόεδρος του Κοροίβου κ. Χριστόφορος Πολυζωάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της έκτακτης τηλεδιάσκεψης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ηρακλείου με τα σεισμόπληκτα σωματεία του νομού, ο πρόεδρος του Κοροίβου από τις Αγιές Παρασκιές, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, εάν μπορεί να δοθεί παράταση στην έκδοση-επανέκδοση των δελτίων, καθώς δεν είναι εφικτό στη παρούσα φάση οι αθλητές να μπορέσουν να αντλήσουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Στην απάντησή του, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, διευκρίνισε πως είναι αρμοδιότητα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να αποφασίσει και πρόσθεσε πως θα γίνει σχετικό αίτημα, αν και δεν είναι αισιόδοξος για θετική ανταπόκριση.

Οικονομική βοήθεια από Ενώσεις και φορείς για τα σεισμόπληκτα σωματεία θα ζητήσει η ΕΠΣΗ

Στην τοποθέτησή του στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη με την ΕΠΣΗ, ο Χριστόφορος Πολυζωάκης, τόνισε μεταξύ άλλων«αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα. Οι Αγιές Παρασκιές, χτυπήθηκαν σε σημείο που δεν έχουμε ξαναδεί. Είδαμε σπίτια 15ετίας και 20ετίας να μην είναι κατοικήσιμα και άχρηστα πλέον. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΗ για την πρωτοβουλία της, γιατί τα σωματεία σας έχουν αυτή τη στιγμή ανάγκη.

Ο προπονητής μας ο κ. Χαλεπάκης, έχει χάσει το σπίτι του και την επιχείρησή του, η ταμίας μας η κα Στέλλα Γωνιανού, δεν μπορεί να μείνει στην οικεία της, τα προβλήματα είναι σοβαρά. Όλα τα σωματεία της περιοχής, έχουν και θα έχουν προβλήματα, πρέπει να βρούμε λύσεις έτσι ώστε να ενισχυθούν οικονομικά»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.