Αναβλήθηκε η συναυλία του ΕΓΟΗ με τον Θέμη Αδαμαντίδη!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΓΟΗ έκανε γνωστό πως λόγω των δύσκολων καταστάσεων που επικρατούν στην Κρήτη λόγω των σεισμών, αναβάλλεται η συναυλία με τον Θέμη Αδαμαντίδη που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την συναυλία με τον Θέμη Αδαμαντίδη, ημέρα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος είναι προφανής, ο φονικός σεισμός που έπληξε την περιοχή μας και η συνέχεια του φαινομένου μέχρι και σήμερα που μιλάμε. Αυτή την δυσάρεστη συγκυρία που η τοπική κοινωνία δοκιμάζετε με την απώλεια ανθρώπινης ζωής αλλά και ανεπανόρθωτων υλικών ζημιών, όλο το Δ.Σ. αλλά και το καλλιτεχνικό επιτελείο κρίνουν το λιγότερο επιβεβλημένο να προχωρήσουμε σε αυτή μας την απόφαση.

Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας, όταν η κοινωνία μας θρηνεί και δοκιμάζεται, εμείς να διασκεδάζουμε. Τουναντίον, παρά τα ήδη μεγάλα ποσά που έχουμε ξοδέψει για να γίνει αυτή η συναυλία, αποφασίσαμε να συντονιστούμε και να συνδράμουμε και εμείς με όποιο τρόπο στους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου και των γύρω περιοχών που έχουν πληγεί σε τεράστιο βαθμό.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε σύντομα, με τη λήξη αυτών των φαινομένων και την επιστροφή στην καθημερινότητα, να επισπεύσουμε τη διαδικασία και να απολαύσουμε όλοι  παρέα τον μεγάλο καλλιτέχνη, Θέμη Αδαμαντίδη».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.