Σ.Φ. Ηροδότου: «Η ανταπόκριση των εθελοντών τους οποίους και ευχαριστούμε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία»

Σε εθελοντική αιμοδοσία προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες το Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη.

Σε αυτήν, δόθηκαν 29 μονάδες αίματος από τον κόσμο που στήριξε τη δεύτερη αιμοδοσία του σωματείου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν προγραμματίσει νέες δράσεις για τη συνέχεια οι οποίες θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη θα βρίσκεται κοντά σε όποιον έχει ανάγκη και θα βοηθάει όπως μπορεί.

ADVERTISING

Η ενημέρωση του Σωματείου και το ευχαριστώ του: «Η 2η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Σωματείο  μας ήταν απόλυτα επιτυχημένη!29 μονάδες αίματος!!! Η ανταπόκριση των εθελοντών τους οποίους και ευχαριστούμε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ανάμεσά τους βρέθηκαν αρκετοί νέοι αιμοδότες οι οποίοι αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους για έναν τόσο σημαντικό σκοπό.Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ και πιο συγκεκριμένα τον κ. ΒΑΡΚΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ  Ιατρό του τμήματος,την κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ νοσηλεύτρια του τμήματος και την κ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ οδηγό του τμήματος.

Ευχή όλων μας είναι η εθελοντική αιμοδοσία να γίνει θεσμός».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content