Ο Κρουσώνας ενώνεται και βοηθάει τους σεισμόπληκτους

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΑΟΚ ενημερώνει τους πολίτες της περιοχές πως σήμερα και αύριο θα μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι.

ΠΑΟΚ, ενορία Κρουσώνα και πολιτιστικός σύλλογος γίνονται ένα σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που περνάει το νησί μας με τους σεισμούς, μαζεύοντας πράγματα πρώτης ανάγκης, προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας στο Αρκαλοχώρι που δοκιμάζονται από τους σεισμούς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει: “Ο ΠΑΟ Κρουσώνα, η ενορία Κρουσώνα, καθώς και ο πολιτιστικός σύλλογος Κρουσώνα, ενώνονται και γίνονται ένα μαζί με τους συνανθρώπους μας που αυτή την στιγμή δοκιμάζονται στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου και ξεκινούν μια μεγάλη προσπάθεια για άμεση κινητοποίηση στο κάλεσμα των συνανθρώπων μας για παροχή βοήθειας σε κλινοσκεπάσματα – ρούχα για μωρά, γάλα για μωρά, νερό και τρόφιμα.

ADVERTISING

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα ξεκινήσει από τώρα στην αίθουσα της ενορίας και για δύο ημέρες, ούτως ώστε η ανταπόκριση και η βοήθεια να φτάσει άμεσα σε όσους την έχουν ανάγκη. Σήμερα και αύριο Τετάρτη 28-29/9/2021 και ώρα 17:00-19:00 στην αίθουσα της ενορίας Κρουσώνα. Ας σταθούμε όλοι δυνατοί σε αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες που περνά το νησί μας”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content