Τα συλλυπητήρια των ομάδων της ΕΠΣΗ για το χαμό του Ιάκωβου Τζαγκαράκη!

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου η είδηση του χαμού του Ιάκωβου Τζαγκαράκη ο οποίος έχασε τη ζωή του από το σεισμό στο Αρκαλοχώρι.

Θλίψη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – Ο Ιάκωβος Τζαγκαράκης το θύμα στο Αρκαλοχώρι!

Μάλιστα αρκετά σωματεία της ΕΠΣΗ με ανακοίνωσή τους θέλησαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό του.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των σωματείων για το χαμό του Ιάκωβου Τζαγκαράκη:

Πήγασος: «Το Δ.Σ., ο πρόεδρος και όλο το σωματείου του Πήγασου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ιάκωβου Τζαγκαράκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή! Ο Ιάκωβος στο παρελθόν ήταν δίπλα στο σωματείο και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον άδικο χαμό του».

Τριτωνία: «Η ομάδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τσαγκαράκη Ιάκωβου αλλά και στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ, για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του. Καλό σου ταξίδι φίλε Ιάκωβε…».

Ρωμανός: «Εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας μας, θελουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας για την απώλεια του Ιάκωβου Τζαγκαράκη».

Αετός Ανωγείων: «Ο Αετός Ανωγείων εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιάκωβου Τζαγκαράκη,του θύματος του σημερινού σεισμού που συντάραξε το νησί μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δίας: «Εκ μέρους του Δ.Σ. του Δία εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιάκωβου Τζαγκαράκη για τον άδικο χαμό του».

Γαρίπα: «Σήμερα χάσαμε εντελώς ξαφνικά και απρόβλεπτα, από τη μανία του σεισμού που πλήττει τον τελευταίο καιρό τα χωριά μας έναν καλό φίλο, έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, έναν υπέροχο άνθρωπο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην οικογένεια του Πατούχα και του Πήγασου που υπηρέτησε με αγάπη. Αγαπημένε Ιάκωβε θα σε θυμόμαστε χαμογελαστό και φιλικό πάντα.Καλοστραθιά σου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.