Σ. Βεργέτης: «Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι»

Εμφανώς απογοητευμένος για τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον αποκλεισμό ο ΟΦΙ μίλησε ο τεχνικός των «μελανόλευκων» Στάϊκος Βεργέτης!

Στην αρχική του δήλωση ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Παρότι δημιουργούμε μία εντελώς καινούργια ομάδα, δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και τα φόντα να στηθεί σωστά και να γίνει πολύ ανταγωνιστική. Εχουμε το χρόνο μπροστά μας ώστε να βελτιωθούμε».

Στη συνέχεια, μπαίνοντας στο αγωνιστικό σκέλος, είπε τα εξής: «Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ανεβήκαμε. Στην παράταση κρατήσαμε κάποια καλά στοιχεία του δεύτερου ημιχρόνου και καταφέραμε να προηγηθούμε. Ωστόσο, έχουμε ποδοσφαιριστές που είναι με 3 και 4 εβδομάδες μόνο προετοιμασίας κι έτσι άρχισαν οι κράμπες και η κόπωση, ήρθε και η αλλαγή του Βουό, ενώ είχαμε κι ένα διαδικαστικό θέμα με τον Μαρτίν Χιμένεθ όπου δεν καταφέραμε να τον χρησιμοποιήσουμε κι έμεινε η ομάδα μας χωρίς έναν παίκτη να κρατά τη μπάλα μπροστά…

ADVERTISING

Οπότε δεχθήκαμε πίεση και την ισοφάριση, εντούτοις παλέψαμε… Στα πέναλτι είναι μια ρουλέτα. Να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά μιας κι εμείς τώρα ξεκινήσαμε και ό,τι καλύτερο».

Τέλος, για το τι «κρατά» από την ομάδα του δήλωσε: «Αυτό που κρατάμε, είναι την αμυντική μας λειτουργία, που ήταν καλή και το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έβγαλε τα επιθετικά στοιχεία που δουλεύουμε στην προπόνηση σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι στο πρώτο. Νομίζω ότι πρέπει να ενισχύσουμε αυτά τα δύο καλά στοιχεία και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε λίγο καλύτερα τον αγώνα βάσει του χρόνου και του αποτελέσματος».