Φιλική ισοπαλία για Νέους Εργοτέλη και Κανάρια

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με ρυθμό και φάσεις Νέοι Εργοτέλη και Κανάρια έμειναν στο 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μαρτινέγκο.

Σε ένα παιχνίδι όπου Γιώργος Βλαττάς και Παναγιώτης Κορδονούρης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για την συνέχεια της προετοιμασίας, όσο και για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, τα… πιτσιρίκια των δύο ομάδων έπαιξαν αρκετά καλά δημιουργώντας ευκαιρίες.

Για τα Κανάρια το σκορ άνοιξε ο Πασπαράκης, ενώ ο Κόκκινος ισοφάρισε για τους Νέους Εργοτέλη κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές οι δύο προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα των παικτών τους, ωστόσο στην συνέχεια θέλουν να δουν μια καλύτερη εικόνα.

Νέοι Εργοτέλη: Χαλκιαδάκης, Πουλιανάκης, Τσβαούρι, Πλακοκούκης, Μερκουλίδης, Τσακόνι, Ντάγια, Πακιουφάκης, Θεοδωράκης, Κόκκινος, Ντίσα.

Έπαιξαν και οι: Δροσατάκης, Κοζανίδης, Μπουσούλης, Καλαϊτζάκης Γ., Καλαϊτζάκης Δ., Γκιόνης, Ντολακάι, Παπαδάκης Μ.

Κανάρια:  Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Βασιλάκης Ν., Μαυροδής Α., Διγενής, Κατσαβούνης, Κατσούρι, Πάπα Α., Φοβάκης, Σπανάκης, Πασπαράκης.

Έπαιξαν και οι: Αχμέτ, Συνάνογλου, Βασιλάκης Μ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.