Βρήκε 15.000€ σε σπίτι στα Καμίνια και τα παρέδωσε!

Σε μία ιδιαίτερα αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε ο Ηρακλειώτης εργολάβος-ελαιοχρωματιστής Νίκος Μπαμπουλάκης, καθώς βρήκε 15.000 ευρώ «ξεχασμένα» σε οικία όπου κλήθηκε να αποπερατώσει ένα «έργο» και άμεσα, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα επέστρεψε στον νόμιμο κληρονόμο της οικίας και των χρημάτων!

Το αξιοσημείωτο αυτό γεγονός, συνέβη σήμερα στο Ηράκλειο, στην περιοχή των Καμινίων, όπου βρέθηκε ο γνωστός εργολάβος για να ξεκινήσει εργασίες σε παλαιά οικία, της οποίας ο ιδιοκτήτης δεν βρίσκεται στη ζωή, αλλά ο νόμιμος κληρονόμος του, ο γιος του, είχε αναθέσει τις εργασίες.

Κατά τη μεταφορά ενός μπαούλου, αποκαλύφθηκε, μία κρυψώνα, στην βρισκόντουσαν δεσμίδες με χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ!

Άμεσα, ο Νίκος Μπαμπουλάκης, τηλεφώνησε στον νέο ιδιοκτήτη της οικίας αλλά και νόμιμο κληρονόμο του εκλιπόντος για να του παραδώσει τα χρήματα!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Μπαμπουλάκης, είναι αδερφός του Ραφαήλ που αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟ Κρουσώνα στην Α1 ΕΠΣΗ και του επιχειρηματία Γιώργου Μπαμπουλάκη, ο οποίος έχει τα περίφημα «Τα γλυκά της Αργυρώς» αλλά και το «Λουκουμάμ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.