Μ. Μαθιουδάκης για το Ενωσιακό γήπεδο: «Φτάνουμε προς το τέλος»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατασκευή του Ενωσιακού γηπέδου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ενωσιακού γηπέδου, Μανώλης Μαθιουδάκης. 

Ο Μανώλης Μαθιουδάκης στην τοποθέτηση του λίγο πριν την κλήρωση της Β2′ ΕΠΣΗ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κατασκευή του γηπέδου που το έχουν ανάγκη οι “άστεγες” ομάδες έχει μπει στην τελική ευθεία και πως ένα όνειρο πολλών ετών παίρνει σάρκα και οστά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα άστεγα σωματεία. Δεν έχουμε γηπεδικούς χώρους και αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια τους. Τώρα για το Ενωσιακό γήπεδο φτάνουμε προς το τέλος. Έχει ανατεθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Συριγωνάκη σε μελετητή, ώστε να προχωρήσει η μελέτη του έργου και αμέσως μετά να γίνει η ανάθεση. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος.  Ένα όνειρο πολλών ετών  γίνεται πραγματικότητα.

Θα γίνει ένα στολίδι για το Ηράκλειο. Οι προδιαγραφές είναι να φιλοξενούνται έξι ομάδες, οι οποίες θα έχουν τα δικά τους αποδυτήρια, με αίθουσα μεγάλη και σκεπταστές κερκίδες, ενώ θα υπάρχει και φωτισμός.

Να ευχαριστήσω τον Σταύρο Αρναουτάκη και Νίκο Συριγωνάκη γιατί από αυτούς γίνεται η προσπάθεια. Τα χρήματα υπάρχουν οπότε το έργο θα γίνει σύντομα υλοποιήσιμο. Θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον πρύτανη, τον αντιπρύτανη και τον μηχανικό που έχουν μεγάλη διάθεση να βοηθήσουν τον αθλητισμό στο Ηράκλειο“.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.