«Μην μας αναγκάσετε να βρεθούμε στο αεροδρόμιο εν μέσω τουριστικής σεζόν»

Θέση για το “όχι” της ΕΕΑ στην συμμετοχή του Ηροδότου στην Super League 2 πήρε το Σωματείο φίλων, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη.

Στην ανακοίνωση τους οι φίλοι του Ηροδότου αναφέρονται στο γεγονός ότι κανείς δεν περίμενε αυτή την απόφαση από την ΕΕΑ, ενώ δεν έκρυψαν την πίστη που έχουν στην διοίκηση.

Εκτός Super League 2 ο Ηρόδοτος!

Παράλληλα σε υστερόγραφο αναφέρουν: “το Διεθνές αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης συνορεύει με τις εγκαταστάσεις μας…Μην μας αναγκάσετε να βρεθούμε μέσα σε αυτό ένα ηλιόλουστο πρωινό εν μέσω τουριστικής σαιζόν”.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:Με μια είδηση που κανείς από εμάς δεν περίμενε ξεκίνησε η εβδομάδα μας. Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την ομάδα μας αφήνοντας στην αβεβαιότητα κόσμο , διοίκηση , παίκτες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι απλά ένα τυπικό θέμα το οποίο θα λυθεί τις επόμενες ημέρες και ότι δεν υπάρχει ξένο δάχτυλο στις αποφάσεις σας… Στηρίζουμε τη προσπάθεια της διοίκησης και προχωράμε όλοι μαζί για τη συμμετοχή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Ξέρουμε πολύ καλά ότι πολλοί χαίρονται με τη σημερινή απόφαση αυτή διότι απλά δεν μας θέλουν στα πόδια τους. Εμείς όμως επιστρέψαμε δυνατοί , ενωμένοι και οργανωμένοι για να μείνουμε εκεί που αξίζουμε κόντρα στη θέληση σας…Αναθεωρήστε την απόφαση σας αυτή κύριοι άμεσα γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας!!

Υ.Γ. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Διεθνές αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης συνορεύει με τις εγκαταστάσεις μας…Μην μας αναγκάσετε να βρεθούμε μέσα σε αυτό ένα ηλιόλουστο πρωινό εν μέσω τουριστικής σαιζόν με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργείς του νησιού μας!”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.