Στο σωματείο που αιτείται παρατηρητή διαιτησίας τα έξοδα αποζημίωσής του!

Μία ακόμα σημαντική αλλαγή παρουσιάζεται στη νέα προκήρυξη της ΕΠΣΗ, καθώς εκτός από την αλλαγή σχετικά με το γιατρό του γηπέδου που δεν βαραίνει πλέον το γηπεδούχο, τα σωματεία που αιτούνται παρουσία παρατηρητή διαιτησίας θα καλύπτουν και τα έξοδα του!

ΕΠΣΗ: Χωρίς ευθύνη του γηπεδούχου αν γιατρός δεν προσέλθει η αποχωρήσει από το γήπεδο!

Μέχρι τώρα τα έξοδα του παρατηρητή διαιτησίας «βάραιναν» το γηπεδούχο, ωστόσο με αυτή την αλλαγή όποιο σωματείο επιθυμεί την παρουσία παρατηρητή διαιτησίας σε αγώνα του, πρέπει να απευθύνεται έγκαιρα, με αίτησή του, στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Η. που είναι η μόνη αρμόδια για τον ορισμό του, ωστόσο τα έξοδα αποζημίωσης του παρατηρητή διαιτησίας (20 ευρώ) βαρύνουν το σωματείο που υποβάλει την αίτηση.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Σωματείο που επιθυμεί την παρουσία παρατηρητή διαιτησίας σε αγώνα του, πρέπει να απευθύνεται έγκαιρα, με αίτησή του, στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Η. που είναι η μόνη αρμόδια για τον ορισμό του. Τα έξοδα αποζημίωσης του παρατηρητή διαιτησίας (20 ευρώ) βαρύνουν το σωματείο που υποβάλει την αίτηση».

ΕΠΣΗ: Η προκήρυξη των νέων πρωταθλημάτων!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.