Πανέτοιμοι για τη μεγάλη συναυλία με την ΠΑΟΛΑ στον ΠΑΝΟΜ!

Αντίστροφα μετράνε πλέον στον ΠΑΝΟΜ για την μεγάλη μουσική βραδιά με την ΠΑΟΛΑ και τον Νίκο Ζωϊδάκη που θα διεξαχθεί απόψε στο γήπεδο της ομάδας!

Όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση τους στον ΠΑΝΟΜ μετά από πολλές δυσκολίες και εμπόδια τα πάντα είναι έτοιμα για την μεγάλη μουσική βραδιά που θα διεξαχθεί απόψε Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου!

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΝΟΜ αναφέρει: « Μετά από πολύ δουλειά, προβλήματα, εμπόδια είμαστε έτοιμοι για την συναυλία της χρονιάς με την αγαπημένη ΠΑΟΛΑ και τον Ν.ΖΩΙΔΑΚΗ στο γηπ.Μαλίων. Με εφόδια τον πολύ καλοκαιρινό καιρό, την πανσέληνο την ελευθερώση του ωραρίου το κέφι σας και τους πολύ δημοφιλής καλλιτέχνες ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι ομορφότερο από αυτό που περιμένετε. Καλώς να ορίσετε.

Υποσημείωση: Για δική σας εξυπηρέτηση και λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος για την συναυλία προσπαθήστε να κλείσετε τα εισιτήρια σας είτε ηλεκτρονικά είτε πλέον στα σημεία πώλησης στα Μάλια έτσι ώστε να μην δημιουργούμε ουρές στα εκδοτήρια στο γήπεδο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.