Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο μητρώο ο Πόρος

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έκανε αποδεκτή την αίτηση προεγγραφής των “μπλε” και για το 2021.

Η έγκριση της κατάθεσης του φακέλου στα μητρώα της ΓΓΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά που γίνεται στο σωματείο και επιβεβαιώνει τη συνεχή πρόοδό του σε όλα τα επίπεδα.

Η διαδικασία υποβολής όλων των εγγράφων για την επικαιροποίηση το 2021 στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα από τους “μπλε”, καταθέτοντας ότι τους ζητήθηκε και πληρώντας όλα τα κριτήρια.

Κάτι που συνέβη και πέρυσι όταν ξεκίνησε η διαδικασία ένταξης στο μητρώο της ΓΓΑ. Αυτή τη φορά είναι και πάλι μία από τις πρώτες ομάδες που προσκόμισε οποιαδήποτε αλλαγή υπήρξε, ζητήθηκε και χρειάζονταν για το μητρώο το έτος που διανύουμε με την Γενικη Γραμματεία Αθλητισμού ν’ ανάβει ξανά… πράσινο για τους “μπλε”.

Η απάντηση – έγκριση της ΓΓΑ στην αίτηση του Πόρου, αναφέρει: “Μετά από τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε από τη Γ.Γ.Α. η αίτησή σας για το μητρώο αθλητικών σωματείων για το 2021 έγινε αποδεκτή. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.