Πρόβλημα με Φραγκούλη στη Μινωική

«Νοκ άουτ» τέθηκε για τις επόμενες εβδομάδες ο Κώστας Φραγκούλης, της Μινωικής, καθώς έχει πρόβλημα στο γόνατο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Όπως τονίζουν στη Μινωική, από μία πρώτη εκτίμηση, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο όμως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και να αντιμετωπισθεί αναλόγως.

Σίγουρα, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μπάμπη Ντάγκινη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ έρχεται να προστεθεί στους Καμαράτο, Αστυρακάκη, Ψαρρά και Σταυρουλάκη που μπορεί να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όμως δεν έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις, κάτι που αναμένεται να γίνει προς το τέλος του μήνα, μέχρι και αρχές Οκτωβρίου, σταδιακά.

Η Μινωική, έχει προγραμματίσει για το ερχόμενο Σάββατο (18/9) το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Μοιρών, όμως αναμένεται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες, καθώς δεν αποκλείεται να ματαιωθεί από τους Μεσαρίτες οι οποίοι έχουν ενημερώσει σχετικά τους ανθρώπους της Μινωικής.