Φιλική ισοπαλία για Ζαρό και Μέλαμπες

Ο Ζαρός μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τις Μέλαμπες μένοντας στο 2-2 σε ένα εντυπωσιακό φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Κώστα Παντζαρίδη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων κόντρα στις Μέλαμπες, χάρη στα γκολ των Καλεμάκη και Πετράκη.

Στην επανάληψη ο τεχνικός των “πρασίνων” προχώρησε σε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει τον ρυθμό της. Έτσι οι Μέλαμπες βρήκαν την ευκαιρία να ξανά μπουν στο ματς με τον Χονδρογιάννη, ενώ ο Ρομπέρτο έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Κώστας Παντζαρίδης έβγαλε αρκετά συμπεράσματα από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ σίγουρα από Δευτέρα αναμένεται να δώσει βάση στα… λάθη των παικτών του στις προπονήσεις για να εμφανιστεί έτοιμος ο Ζαρός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Σαριδάκης Ν., Αλμπαντάκης Ε., Λεμονάκης, Μπιμπάκης, Αλμπαντάκης Β., Τσαγκαράκης, Καλεμάκης,Γιατρομανωλάκης, Ξεκαρδάκης, Σαριδάκης Κ.,

Έπαιξαν και οι: Αλεξάκης, Μακριδάκης, Πετράκης, Θεργιάκης, Παπαδοβασιλάκης, Αλμπαντάκης Σ., Καπετανάκης,

Μέλαμπες: Κυριακάκης, Ζαχαριουδάκης, Γελαδάρης, Πλεύρης, Δασκαλάκης, Λύτινας, Χονδρογιάννης, Καράλης, Ρομπέρτο, Πατεράκης, Μέντα