«Τεσσάρα» του Ρούβα κόντρα στον απογοητευτικό Γιούχτα 2010

Σε ένα εντυπωσιακό φιλικό παιχνίδι με έξι γκολ ο Ρούβας κατάφερε να κερδίσει τον Γιούχτα 2010 με 4-2.

Ο Ρούβας παρότι έπαιζε με αρκετές απουσίες μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα στο ματς με τον Σείχ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την ομάδα της Γέργερης να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να καταφέρνει να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Κοσμαδάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δίχτυ του σκορ στο 3-0.

Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο ο Γιούχτας 2010 κατάφερε να πετύχει ένα γκολ με τον Μπεσιάν να κάνει το 3-1. Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ανάλογη και έτσι ο Ρούβας πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Χότζα.

Η ομάδα του Γιώργου Ανωγειανάκη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει ξανά στο σκορ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Παχάκη σε 4-2.

Ο Νίκος Τσερεβελάκης παρά τις απουσίες έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, ενώ από την άλλη ο Γιώργος Ανωγειανάκης, ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και σίγουρα από Δευτέρα θα βάλει τα “γκάζια” στους παίκτες του για να βελτιωθεί η εικόνα.

Ο Ρούβας μετά το τέλος της αναμέτρησης ευχαρίστησε την διοίκηση του Γιούχτα 2010 για την φιλοξενία και τους ευχήθηκε καλή χρονιά στο πρωτάθλημα.

Ρούβας: Αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του ο Νίκος Τσερεβελάκης.

Γιούχτας 2010Ριζογιάννης, Μπόγρης Ν., Φραγκουλάκης, Ζωγραφάκης, Χατζηιωάννου, Κωσταντάκης, Καραδάκης, Γιαλύτης, Παπαγγελής, Μπεσιάν, Λουλάκης.

Έπαιξαν και οι: Μπόγρης, Ξενάκης, Παχάκης.