Δ. Μανουσάκης: «Οι στόχοι μας δεν θα αλλάξουν – Είμαστε κοντά σε μια μεταγραφή»

Το πρώτο σχόλιο μετά την άνοδο των Ασιτών στην Α1 ΕΠΣΗ, παραχώρησε στο Grandsport.gr ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μανουσάκης.

Ο παράγοντας των “λιονταριών” δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη που έχει μέχρι τώρα η χρονιά, αφού η ομάδα του θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ τόνισε ότι τα πλάνα τους δεν θα αλλάξουν σε καμία περίπτωση.

Παράλληλα ζήτησε την στήριξη του κόσμου σε αυτή την χρονιά πρόκληση που θα βρει την ομάδα στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ αναφέρθηκε και στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας αποκαλύπτοντας ότι είναι μια… ανάσα από το να ολοκληρωθεί μια από τις δύο μεταγραφές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων. Για εμάς οι στόχοι δεν θα αλλάξουν. Ότι είχαμε θέσει εξ αρχής στόχο θα τον συνεχίσουμε να τον έχουμε. Είτε είμαστε Α1 είτε Α2 λίγη σημασία έχει. Το πιο σημαντικό από όλα είναι τα παιδιά να περνάνε καλά στις προπονήσεις και στους αγώνες γιατί αυτός είναι ο καθρέπτης. Σίγουρα περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι λόγω της πανδημίας. Να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά θα τους ανταμείψουν”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: “Συζητάμε ήδη με κάποια παιδιά για την ενίσχυση του ρόστερ. Είμαστε κοντά με μια περίπτωση από τις δύο. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε σαν διοίκηση για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στην Α1”.