Αξιέπαινη ενέργεια Πολ. Συλλ. Πατσιδέρου: Κατασκεύασε γήπεδο για τις ανάγκες των κατοίκων του χωριού!

Σε μία ιδιαίτερα αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσιδέρου, κατασκευάζοντας με ίδια κεφάλαια γήπεδο ποδοσφαίρου για τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής!

Την στιγμή που η πλειοψηφία των ομάδων, λαμβάνει παχυλές χρηματοδοτήσεις για την κατασκευή γηπέδων ή αθλητικών κέντρων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσιδέρου, απέδειξε, πως όταν θέλεις κάτι, μπορείς να το υλοποιήσεις.

Με ίδια κεφάλαια, δικούς του πόρους, κατασκεύασε γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο θα μπορούν να το χρησιμοποιούν για την άθλησή τους οι κάτοικοι του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής!

Μάλιστα, ήδη σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου, όπου αρκετός κόσμος, είδε με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια, ένα δικό τους έργο, να παίρνει σάρκα και οστά!

Η κατασκευή του γηπέδου ξεκίνησε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και μόλις τρεις μήνες περίπου αργότερα, πραγματοποιήθηκαν και τα επίσημα εγκαίνια, ενώ φέρει τον ονομασία “Χρυσούλα Αβραμοπούλου” και στο πλαίσιο των εγκαινίων, διεξήχθη φιλικό παιχνίδι μεταξύ των κατοίκων απο το Πατσίδερο και την Ζίντα.

Παρακολουθείστε βίντεο και φωτογραφίες του Νικόλαου Σωμαράκη, από τα εγκαίνια του γηπέδου: