ΠΑΕ Άρης: «Συνάντηση Καρυπίδη-Γεραπετρίτη για το -6 και κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή αεροδρομίου»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, κ.Γιώργο Γεραπετρίτη προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της αφαίρεσης των έξι βαθμών από τους «κίτρινους», αλλά και η κατασκευή νέου γηπέδου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας για την απόφαση της αφαίρεσης βαθμών από τους «κίτρινους», με τον κ.Γεραπετρίτη να τονίζει ότι θα εξεταστεί το ζήτημα από τα αρμόδια όργανα. Παράλληλα οι δύο πλευρές συζήτησαν και για το ζήτημα κατασκευής νέου γηπέδου στην περιοχή του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, ένα πρότζεκτ, για το οποίο όπως αναφέρει η ΠΑΕ, υπάρχει συνεργασία με την κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε πρόσφατα στην ΠΑΕ Άρης (-6 βαθμοί). Ο κ. Καρυπίδης ενημέρωσε λεπτομερώς τον Υπουργό Επικρατείας για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο κ. Γεραπετρίτης, από την πλευρά του, τόνισε ότι η υπόθεση θα εξεταστεί ενδελεχώς από τα αρμόδια όργανα, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν η κατασκευή νέου ιδιόκτητου γηπέδου για τον Άρη σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ (θα γίνει ανταλλαγή με το γήπεδο Χαριλάου).

Το μεγαλόπνοο έργο προβλέπει, πέρα από την κατασκευή νέου γηπέδου, την δημιουργία ξενοδοχείου και εμπορικών χώρων.

Για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου η ΠΑΕ Άρης συνεργάζεται με την κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες και το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις».