«Σεφτέ» για Μυλωνά στη νίκη του Ρωμανού επί της Βόνης

Σε ένα φιλικό όπου και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας ο Ρωμανός κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Βόνη.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους “κιτρινόμαυρους” να στέκονται καλύτερα και να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη με 2-1.

Ο τεχνικός της Βόνης Μανώλης Γιακουμάκης, έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο θα συνεχίσει την δουλειά για να βελτιωθεί περαιτέρω η ομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Ρωμανός έδειξε καλά στοιχεία για την εποχή που βρισκόμαστε, ωστόσο άπαντες στο σωματείο γνωρίζουν ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά ώστε η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για την ιστορία της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μυλωνάς έκανε “σεφτέ” με τη φανέλα του Ρωμανού καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Μεμοτσέλα που δείχνει να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Για την Βόνη κατάφερε να μειώσει σε 2-1 ο Δεληγιάννης.

ΡωμανόςΜαλινδρέτος, Παρτάλης, Μπαλάφας, Ρουμπάκης, Κουκάκης, Μαυρομάτης, Βελιβασάκης, Ταβλαδωράκης, Μεμοτσέλα, Μυλωνάς, Δουζένης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Μαντρίν, Μόντι, Γιακουμάκης, Σεραφειμίδης, Βούντο, Μπαλτζάκης.

Βόνη: Λάμπρου, Σκαρβελάκης, Μιχαηλίδης, Μυρωδιάς Τ., Θεοδοσάκης, Σταυρακάκης, Κουκάκης, Βαρούχας, Γιακουμάκης, Καλογερίδης, Ψωμάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Δεληγιάννης, Ζαχαράκης, Λουρίδας, Ζερβάκης, Καναβάκης.