Η ενημέρωση της Ακαδημίας του Λίντο για τις προπονήσεις!

Με ανακοίνωσή της η Ακαδημία του Λίντο ενημερώνει τους γονείς και τους αθλητές, ότι οι προπονήσεις άρχισαν και συνεχίζονται κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΛΙΝΤΟ ενημερώνει τους γονείς και τους αθλητές μας , ότι οι προπονήσεις άρχισαν και συνεχίζονται κανονικά στις καλύτερες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις της πόλης. 

Όλες μας οι προπονήσεις είναι με ιατρική παρουσία, ιατρείο με απινιδωτή και ασφάλιση 1 ώρα πριν και μετά την προπόνηση  από την ΟΠΑΠ ΑΕ. 

ADVERTISING

Με 2 γήπεδα 62m x 42m, 1 γήπεδο 62m x 42m σκεπαστό και 1 γήπεδο 11x11 εξασφαλίζουμε επαρκή χώρο προπόνησης και υγειονομική ασφάλεια για όλους τους αθλητές μας.

Είμαστε μέλος του προγράμματος "Αθλητικές Ακαδημίες" της ΟΠΑΠ ΑΕ από την έναρξή του και με συνεχή αξιολόγηση και επιλογή ανάμεσα στις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας.

Πραγματοποιούνται εξειδικευμένες προπονήσεις ατομικής τεχνικής και νευρομυϊκής συναρμογής 

ADVERTISING

ειδικές προπονήσεις για τερματοφύλακες καθώς και προπονήσεις 90 λεπτών στα κατάλληλα τμήματα.

Τμήματα για κορίτσια με καταρτισμένες προπονήτριες.

Υποστηρικτική ομάδα επιστημόνων στους τομείς της διατροφής, εργοφυσιολογίας και ψυχολογίας.

ADVERTISING

Η ακαδημία ποδοσφαίρου συμμετέχει στα παιδικά τουρνουά της ΕΠΣΗ , του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , σε τουρνουά που γίνονται εντός αλλά και εκτός Κρήτης , καταφέρνοντας σταθερά καλά αποτελέσματα και συγκεκριμένη ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Η ακαδημία του ΛΙΝΤΟ συνεχίζει την ανάδειξη ταλέντων και την προώθηση μικρών αθλητών σε ομάδες υψηλού επιπέδου .

Αρκετοί αθλητές μας, είναι στις μικτές ομάδες του Ηρακλείου.Από το 1998 μαθαίνουμε στα παιδιά να αγαπούν το ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να γυμνάζουν σώμα και πνεύμα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 

(15.00-16.00)- (16.00-17.00) - (17.00-18.00) &(18.00-19.00)Πληροφορίες καθημερινά 

ADVERTISING

Γραμματεία: 2810-373344

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.".