Χ. Ορφανουδάκης: «Για εμένα ο Ηρόδοτος είναι οικογένεια – Νιώθω υπερηφάνεια»

Το δικό του... αντίο στον Ηρόδοτο έστειλε ο Χρήστος Ορφανουδάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο ίδιος αισθάνεται υπερηφάνεια για την συνεργασία του με τον Ηρόδοτο, παρότι βρέθηκε λίγο διάστημα στην ομάδα. Παράλληλα τόνισε ότι αισθάνεται τον Ηρόδοτο σαν οικογένεια.

Τέλος ευχαρίστησε ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση για την συνεργασία που είχαν.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Φτάνοντας στο τέλος της συνεργασίας μου με τον ΗΡΟΔΟΤΟ, το κυριότερο συνάισθημα που νιώθω είναι υπερηφάνεια.

Αυτό το μικρό διάστημα που ήμουν μέλος του ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ένιωσα πως έγινα μέλος σε μία τεράστια οικογένεια, αν και αυτή η λέξη είναι ιερή για μένα, πραγματικά ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ είναι οικογένεια!

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους παίκτες που πραγματικά είναι όλοι τους εξαιρετικοί χαρακτήρες και τους αξίζουν συγχαρητήρια για ότι κατάφεραν, είμαι σίγουρος πως μπορούν να πετύχουν πολλά παραπάνω

ADVERTISING

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους κ.κ. Ανδρέα Ξυδάκη-Μανώλη Σκύβαλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα αλλά και ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο για την άψογη συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Γεωργιάδη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σωκιανό, τους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης προσπάθειας, αλλά ιδιαίτερα τον κ. Στέλιο που ήταν δίπλα μου συνέχεια και τον ευχαριστώ για όλα!

Επίσης θα ήθελα ευχαριστώ στους γενικούς αρχηγούς Φουντουλάκη-Τσιράκο, τον κ. Κρασανάκη αλλά και τον φροντιστή που φρόντιζε να μην μας λείπει τίποτα».