Μαρκομιχελάκειο τουρνουά: Νίκη για την Αναγέννηση κόντρα στο Γιούχτα!

Η Αναγέννηση Ιεράπετρας ήταν η νικήτρια της πρώτης αναμέτρησης(διάρκεια 45΄ λεπτά) του Μαρκομιχελάκειου τουρνουά, καθώς επικράτησε με 0-1 του Γιούχτα χάρη σε τέρμα του Γρηγοράκη στο φινάλε!

Ο Γιούχτας ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προσπάθησε να απειλήσει όταν ο Σφυρογιαννάκης έκανε μία επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά με τους αμυντικούς να διώχνουν την τελευταία στιγμή!

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Κατσικοκέρη μία με σουτ και μία με κεφαλιά ωστόσο και στις δύο φάσεις ο Βασιλειάδης δήλωσε παρών και αποσόβησε τον κίνδυνο!

Η Αναγέννηση απείλησε στα μέσα του πρώτου μέρους μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Πιτούζου, ωστόσο ο Χρήστου βγήκε έγκυρα και απομάκρυνε με τις γροθιές, ωστόσο λίγο αργότερα ο Κατσικοκέρης απείλησε και πάλι, με πολύ ωραία ενέργεια, όταν και κατάφερε με πλάτη την εστία και τους αμυντικούς να γυρίσει και να σουτάρει, αλλά είδε και πάλι τον Βασιλειάδη να είναι σε ετοιμότητα.

Ενώ τα πάντα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ολοκληρώνονταν χωρίς τέρματα(διάρκεια του αγώνα 45΄ λεπτά) λίγο πριν το φινάλε η Αναγέννηση κατάφερε να φτάσει στο γκολ και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη!

Συγκεκριμένα λίγο πριν το τέλος ο Φερμίνα έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά έκανε το σουτ, ο Χρήστου απομάκρυνε προς στιγμήν ωστόσο στην επαναφορά ο Γρηγοράκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιούχτας: Χρήστου, Στακάκης, Τζανής, Γερακιός, Γελαδάρης, Κασσωτάκης, Μανουσάκης, Πλουσής, Κατσικοκέρης, Σφυρογιαννάκης, Ψαράς

Αγωνίστηκε και ο: Κόκκινος

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Βασιλειάδης Πυθαρούλης, Χατζάκης, Γιάντσιος, Ντίσα, Μπρους, Γρηγοράκης, Φερμίνα, Χιώτης, Κουτούζος, Μάλτσι

Αγωνίστηκε και ο: Ιωάννου