Φιλική νίκη για την Βόνη κόντρα στους Κουνάβους

Την πρώτη φιλική νίκη κατάφερε να πάρει η Βόνη κερδίζοντας τους Κουνάβους με 3-1, στο φιλικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

Μανώλης Γιακουμάκης και Δημήτρης Τσέρος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την δύσκολη συνέχεια της προετοιμασίας, χρησιμοποιώντας νέα πρόσωπα και σχήματα.

Για την Βόνη ήταν το δεύτερο φιλικό, ενώ για τους Κουνάβους το πρώτο κόντρα σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, ωστόσο η παρουσία της ειδικά στο δεύτερο μέρος άφησε υποσχέσεις.

Η Βόνη μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και στο ημίχρονο κατάφερε να κερδίζει με 2-0, έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Ψωμά, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα.

Στην επανάληψη οι Κουνάβοι μείωσαν στο σκορ με τον Μανουσάκη, ενώ έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως ο Ψυχογιός αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το τελικό 3-1 έκανε ο Μυρωδιάς ο Γιώργος.

Οι έμπειροι προπονητές έβγαλαν συμπεράσματα για την συνέχεια, και άμεσα θα βελτιώσουν τα… κενά που είδαν από την αναμέτρηση.

Κουνάβοι: Σημαιάκης, Σημιανάκης, Κυπριωτάκης, Αλντίν, Βαρδάκης, Τσαγκαράκης Γ., Τσαγκαράκης Γ., Κουκάκης, Χρονάκης, Πρετουλής, Κοντογιάννης.

Έπαιξαν και οι: Μανουσάκης, Ψυχογιός, Δοξαστάκης, Χανιωτάκης, Μαρκάκης, Βαϊρακταράκης. Φουλεδάκης.

Βόνη: Μαγκούφης, Μυρωδιάς Γ., Σκαρβελάκης, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Σταυρακάκης, Μυρωδιάς Τ., Τζουγκράνης, Ψωμάς, Βαρούχας, Καλογερίδης.

Έπαιξαν και οι: Μιχαϊλίδης, Κουκάκης, Λουρίδας,  Στεφανάκης, Ζαχαράκης, Θεοδοσάκης, Καναδάκης.