Νεάπολη: «Έκλεισε» Πουλάκη, ζήτησε τρεις δανεικούς από τον ΠΟΑ!

Τρέχει ο σχεδιασμός στη Νεάπολη και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στέλιο Ανωγειανάκη, η ομάδα έχει ξεκινήσει και τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης περιόδου! Ήδη ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Πουλάκη, ενώ ζήτησε τρεις ποδοσφαιριστές ως δανεικούς από τον ΠΟΑ!

Η Νεάπολη ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν και μετά την συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Στέλιο Ανωγειανάκη, τρέχει και το σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης περιόδου. Σε αυτή την κατεύθυνση ήρθε σε συμφωνία με τον ικανό μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Πουλάκη! Ο ίδιος στο παρελθόν αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ζαρό και ΟΦΑ και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις!

Παράλληλα οι άνθρωποι της Νεάπολης κατέθεσαν πρόταση στον ΠΟΑ για το δανεισμό τριών ποδοσφαιριστών του! Ο λόγος για τους Τάσο Νάτο και τα αδέρφια Μιχάλη και Εμμανουήλ Ξυλούρη!

ADVERTISING

Η Νεάπολη έχει ζητήσει τους τρεις ποδοσφαιριστές από τον ΠΟΑ και πλέον αναμένεται η απάντηση των «πρασίνων» η οποία αν είναι θετική οι τρεις παίκτες θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής τη νέα περίοδο με τη φανέλα της Νεάπολης!