Ηρόδοτος: Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος-«Κλείνει» του προπονητή

Το χαμένο…έδαφος τρέχουν να καλύψουν οι άνθρωποι του Ηροδότου οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη τις πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές, ενώ αύριο Παρασκευή αναμένεται να είναι ημέρα εξελίξεων αναφορικά με το ζήτημα του προπονητή!

Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρόδοτου τρέχουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης περιόδου και ήδη έκαναν τις πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι μιας και όλες οι εξελίξεις του ρόστερ θα προκύψουν μετά το ζήτημα του προπονητή το οποίο αναμένεται να «κλείσει» άμεσα!

Στο ξεκίνημα των επαφών οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» είχαν συζήτηση με δύο εμβληματικούς για τον Ηρόδοτο ποδοσφαιριστές και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα αδέρφια Κοιλιάρα!

Οι δύο ποδοσφαιριστές…σημαίες για τον Ηρόδοτο, βρέθηκαν με τον Στέλιο Σωκιανό ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ και συζήτησαν για ενδεχόμενη συνεργασία και τη νέα χρονιά!

Οι συγκεκριμένες επαφές ωστόσο γίνονται ως μία προεργασία για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, καθώς τα πάντα αναφορικά με το ρόστερ θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση του ζητήματος του προπονητή!

Σε αυτή την κατεύθυνση οι άνθρωποι του Ηροδότου συζήτησαν και με τον Νίκο Λουμπάκη, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στους «κυανόλευκους» ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έχοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου! Παράλληλα συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία έγινε και με τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ Γιάννη Δερμιτζάκη, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Σαντορίνη και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις αναφορικά με τον προπονητή, καθώς εκείνος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ρόστερ!

Τέλος οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν και τα…εξωαγωνιστικά και τα διαδικαστικά ζητήματα αναφορικά με τη σύσταση της ΠΑΕ Ηρόδοτος!