Βόλος: «Πολύ σύντομα Κύπελλο ή έξοδο στην Ευρώπη ο Βόλος»

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος έβαλε ψηλά τον πήχη στην παρουσίαση εμφανίσεων και νεοαποκτηθέντων, τονίζοντας ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν προετοιμαστεί ακόμα και για τίτλο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε:

«Η ομάδα αυτή ξεκίνησε από το μηδέν. Ευτυχήσαμε μέσα σε τέσσερα χρόνια να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Ευτύχησα να έχω δίπλα μου συνεργάτες, οι οποίοι πίστεψαν σ’ αυτό το όραμα και κάθε χρόνο γινόμαστε πιο δυνατοί. Για να συνεχιστεί αυτή η τεράστια προσπάθεια, η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να στηρίζετε την προσπάθεια οι χορηγοί, οι φίλαθλοι, το ΔΣ και όλοι μαζί να γνωρίσουμε μεγάλες επιτυχίες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι θέμα χρόνου, όσο και δύσκολες στιγμές να βιώνει η πατρίδα μας, όταν είμαστε ενωμένοι και υπάρχει συνεργασία, βούληση, προσπάθεια θα καταφέρουμε πολλά πράγματα.

Θέλω να πιστεύω ότι η φετινή χρονιά είναι κομβική για την ομάδα και την πόλη ολόκληρη. Πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί ώστε η ομάδα να καθιερωθεί και πολύ σύντομα να πανηγυρίσει γιατί όχι και έναν τίτλο. Δεν μιλάω για τον τίτλο του πρωταθλήματος που είναι πολύ δύσκολος, αλλά το Κύπελλο ή μια έξοδο στην Ευρώπη. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, αρκεί να είμαστε κοντά στην ομάδα και κάθε χρόνο να πληθαίνουμε».