Ενσωματώθηκαν Γιαγκιόζης-Τσιρούδης, πρώτο… τεστ με Δειλινά για ΠΟΑ

Στις προπονήσεις του ΠΟΑ έχουν ενσωματωθεί τις τελευταίες ημέρες οι Σταύρος Τσιρούδης-Γιώργος Γιαγκιόζης, οι οποίοι συμφώνησαν με τους διοικούντες να παραμείνουν για ακόμα ένα χρόνο στο ρόστερ του προσφυγικού σωματείου.

Όπως έγινε γνωστό, τόσο ο Σταύρος Τσιρούδης, όσο και ο Γιώργος Γιαγκιόζης, λαμβάνουν κανονικά μέρος στις προπονήσεις του ΠΟΑ, με το πρόγραμμα σήμερα να περιλαμβάνει τόσο πρωινή προπόνηση που διεξήχθη κανονικά, όσο και απογευματινή.

Στον ΠΟΑ, έχουν μπροστά τους την ερχόμενη Κυριακή 8 Αυγούστου, το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τα Δειλινά, ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ατσαλένιο στις 18:30.

Όσο αναφορά τα μεταγραφικά του ΠΟΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εστιάσει σε τρεις θέσεις και βρίσκονται σε συζητήσεις με διαφόρους υποψηφίους τ’ ονόματά των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Επιπλέον, στο Ηράκλειο αναμένονται να βρεθούν τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα από την Πορτογαλία, ο Μάρκο Μεϊρέλες και Μιγκέλ Ολιβέιρα, οι οποίοι θα βρίσκονται στο νησί στις 10 Αυγούστου, όταν και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της νέας τους ομάδας.