Γ. Μυλωνάς: «Το ενδιαφέρον του Α. Πλουσή με έκανε να πω το ναι»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ρωμανού παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Γιώργος Μυλωνάς.

Ο έμπειρος επιθετικός θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Ελιάς αφού οι ιθύνοντες του σωματείου έκαναν την υπέρβαση και απέσπασαν το “ναι” του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που δέχτηκε την πρόταση του Ρωμανού μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Άλκη Πλουσή, ενώ για τους στόχους τόνισε ότι στο τέλος θα κάνουν το… ταμείο.

Αρχικά δήλωσε: “Στον Ρωμανό γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια από μια σοβαρή διοίκηση. Η ομάδα του Ρωμανού έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες όλα τα παιδιά εκεί και ήταν κι αυτό σημαντικό για εμένα. Το σημαντικότερο όμως ήτα το ενδιαφέρον του Άλκη Πλουσή που είναι ένας προπονητής που αγαπάει αυτό που κάνει και έχει γνώσεις του αντικειμένου και το ενδιαφέρον του ήταν πολύ έντονο στο πρόσωπο μου και αυτό με οδήγησε περισσότερο να επιλέξω την ομάδα του Ρωμανού”.

Τώρα όσον αφορά τους στόχους ανέφερε: “Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω από όλα να περνάμε καλά σ’ αυτό που κάνουμε που είναι πολύ σημαντικό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.