ΑΟΚ: «Επιστροφή» Παπαδάκη, ανανέωσαν Λαγογιάννης, Περάκης και Δουκιαντζάκης!

Σε τέσσερις ιδιαίτερα σημαντικές κινήσεις προχώρησε ο ΑΟ Καμινίων καθώς «επέστρεψε» ο Γιάννης Παπαδάκης μετά το δανεισμό του στη Δαμάστα, ενώ ανανέωσε ο πολύπειρος στόπερ Θοδωρής Λαγογιάννης ο Νίκος Δουκιαντζάκης και  ο νεαρός Μανώλης Περάκης!

Ο ΑΟΚ ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και μετά την ανανέωση με τον Βαλάντη Κλαπάκη προχώρησε σε τρεις ακόμα σημαντικές κινήσεις.

Συγκεκριμένα επέστρεψε από το δανεισμό του το «κανόνι» της ομάδας την περσινή σεζόν Γιάννης Παπαδάκης ο οποίος σε 4 παιχνίδια είχε σημειώσει 15 τέρματα με τη φανέλα του ΑΟΚ, πριν «μετακομίσει» στη Δαμάστα και αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής!

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές! Ο λόγος για τον πολύπειρο στόπερ Θοδωρή Λαγογιάννη ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα για μία ακόμη σεζόν και τον νεαρό δεξιό μπακ Μανώλη Περάκη ο οποίος την περσινή χρονιά έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα των Καμινίων! Τέλος συμφώνησε και ο αμυντικός Νίκος Δουκιαντζάκης ο οποίος αναμένεται να δώσει και πάλι σημαντικές λύσεις!

Υπενθυμίζουμε πως ο ΑΟΚ βρίσκεται κοντά και σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας!