Κάλεσμα από τις Γούβες για οικονομική ενίσχυση

Άμεση οικονομική βοήθεια από τους επιχειρηματίες της περιοχής και όχι μόνο ζητάνε οι Γούβες με ανακοίνωση τους.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για το μέλλον των Γουβών, με την διοίκηση της ομάδας να καλεί τοπικούς φορείς, επαγγελματίες, αλλά και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, ώστε η ομάδα να μπορέσει να πορευτεί τη νέα χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί Φίλαθλοι -Χορηγοί-Υποστηρικτές του ΠΑΟ Γουβών
Η Διοίκηση του ΠΑΟ Γουβών νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές της και γενικά όλους τους φιλάθλους του δήμου μας και τους τοπικούς φορείς του, τους επαγγελματίες, αλλά και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, ότι ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας.
Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα μας , να το πράξουν άμεσα, έτσι ώστε με επαγγελματική οργάνωση να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και να βαδίσει με σταθερά βήματα στο μέλλον, διατηρώντας την ύπαρξή της. Επιπλέον της άμεσης οικονομικής στήριξης, η ομάδα μας χρειάζεται στελέχη, κυρίως με μεράκι και διάθεση να προσφέρουν χρόνο και ενέργεια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους μόνιμους χορηγούς μας , οι οποίοι κάνουν κάθε χρόνο ότι μπορούν ώστε να καλυφθούν οικονομικές , υλικές κτλ ανάγκες .Δυστυχώς όμως παραμένουν κάποιες ανάγκες που δεν καλύπτονται και κάθε άλλο αυξήθηκαν με τον ιό Covid , που μας παιδεύει αρκετούς μήνες .Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, εφόσον δηλώνουμε ότι θέλουμε να υπάρχει συνέχεια στην ιστορία της η οποία ξεκίνησε το έτος 1987.
Τα περιθώρια στένεψαν αρκετά , οπότε και παρακαλούμε όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να σωθεί η ομάδα να μας δηλώσουν άμεσα την επιθυμία τους έως την Κυριακή 8-8-2021. Τώρα πρέπει να στηρίξουμε αν θέλουμε την συνέχεια της.