«Έπεσαν» οι υπογραφές για την συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων

Σύμβαση προϋπολογισμού 100.000 ευρώ για την συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο #Αρναουτάκη, για την ουσιαστική στήριξη για την υλοποίηση του σημαντικού, για την νεολαία της περιοχής, έργου.

Οι εργασίες που θα ακολουθηθούν θα είναι οι εξείς:

✔️επεμβάσεις συντήρησης στα επιχρίσματα και στον οπλισμό του κτιρίου, αντικατάσταση κουφωμάτων, θερμοπρόσοψη, επιστρώσεις δαπέδων, χρωματισμοί, υγρομόνωση και αντικατάσταση του συστήματος ύδρευσης και αποχέτευσης του κτηρίου του γυμναστηρίου.

✔️αντικατάσταση του κεντρικού ηλεκτρολογικού πίνακα , αλλαγή φωτιστικών με καινούρια νέας τεχνολογίας led , θα τοποθετηθούν νέοι προβολείς εξωτερικά και περιμετρικά του γυμναστηρίου με την απαραίτητη καλωδίωση, αλλαγές στους ηλιακούς θερμοσίφωνες με νέους διπλής ενέργειας και κλειστού κυκλώματος στο γυμναστήριο με την αποξήλωση των υπαρχόντων.

✔️κατασκευή δίκτυον εξαερισμού στο σύνολο του γυμναστηρίου με την τοποθέτηση κεντρικής συσκευής εξαερισμού.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης η οποία εγινε παρουσία του Δημάρχου Ανωγείων παραβρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, ό προϊστάμενος τμήματος δομών περιβάλλοντος Γιώργος Κανδεράκης, το στέλεχος της υπηρεσίας Δήμητρα Τζανάκη και η εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας.