Στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών ο Δ. Χωματάς – Κράτησε τον βασικό κορμό!

Στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Δημήτρης Χωματάς, αφού έδωσε τα… χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Όπως σας είχαμε αναφέρει με ρεπορτάζ το απόγευμα της Κυριακής, ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από τον Μαραθώνα, αφού είχε δεχτεί πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας εκτός Ηρακλείου, έχοντας μάλιστα κάνει δεκτή την πρόταση.

Αυτή η ομάδα ήταν ο Ερμής Ζωνιανών, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο πλευρές έδωσαν και τυπικά τα χέρια και πλέον ο Δημήτρης Χωματάς θα “μετακομίσει” από την ΕΠΣ Ηρακλείου στην ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Παράλληλα στον Ερμή άρχισαν και οι ανανεώσεις, αφού οι άνθρωποι των “πρασίνων” συμφώνησαν με 13 ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών θα αγωνίζονται για μια ακόμα σεζόν οι Γεμιστός Στέλιος, Δημήτρης Σκουτέλης, Μιχάλης Χριστοδούλου, Λυδάκης Γιώργος, Άγγελος Χιώτης, Αρντάν Φόριεν, Μιχάλης Κασσωτάκης, Ζερβός Νίκος, Ζερβός Ορέστης, Παπαδάκης Γιώργος, Παπαδάκης Άριστος, Παπαδάκης Βασίλης, Παρασύρης Γιώργος, Σφακιανάκης Κώστας και Μανώλης Ζερβός  οι οποίοι παρέμειναν στο σωματείο, με στόχο να ολοκληρώσουν την… δουλειά που άρχισαν πέρυσι.