Η ψυχολογική κούραση και η αγωνία για Τοράλ

Στον ΟΦΗ βαδίζουν προς την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Ολλανδία και όπως είναι φυσιολογικό η κούραση η σωματική αλλά και η ψυχική είναι ιδιαίτερα μεγάλη για όλους.

Ο Νίκος Νιόπλιας καθημερινά δουλεύει… σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου η ομάδα να φανεί έτοιμη όσο γίνεται περισσότερο στην σέντρα του πρωταθλήματος και παράλληλα να καλύψει ότι κενά υπάρχουν από τα φιλικά παιχνίδια.

Πάντως στον ΟΦΗ εκτός από την σωματική κούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις υπάρχει και η ψυχολογική, αφού όπως είναι φυσιολογικό οι ημέρες που απουσιάζουν από το… σπίτι τους και τις οικογένειες τους είναι αρκετές και η καθημερινή… ρουτίνα επηρεάζει και την ψυχολογία. Άλλωστε και ο Νίκος Νιόπλιας το επισήμανε αυτό στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βέστερλο.

Τώρα το… μυστικό για τον ΟΦΗ μιας και έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας είναι να τα δώσει όλα, να συγκεντρωθεί και να βρει λύσεις στα προβλήματα που εμφανίζει στα φιλικά μέχρι τώρα.

Παράλληλα στον ΟΦΗ περιμένουν με αγωνία την κατάσταση του Τζον Τοράλ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο φιλικό του Σαββάτου και άπαντες ευελπιστούν σε κάτι… μικρό, ώστε να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις και να μην χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Ο τραυματισμός του έφερε ανησυχία, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που φέτος ο ΟΦΗ αναμενόταν να στηρίξει πολλά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι…