«Ψάχνονται» στη Νεάπολη, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή

Το ενδεχόμενο να αγωνιστούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, εξετάζουν στη Νεάπολη και αυτή είναι η αρχική πρόθεση των ανθρώπων του σωματείου, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι άνθρωποι της Νεάπολης, όπως έχουν δείξει και τα προηγούμενα χρόνια, παρά τις δυσκολίες, πάντα την ύστατη στιγμή βρίσκουν τη… λύση, αυτό ίσως συμβεί και φέτος, με τις δυσκολίες να είναι και πάλι πολλές, όμως οι άνθρωποι του σωματείου κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να συμμετάσχει η ομάδα στη Γ Εθνική.

Μετά την επίτευξη της παραμονής και το… Θαύμα το οποίο πέτυχαν, άπαντες ψάχνονται για να στελεχωθεί η ομάδα, τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και προπονητικά, με τις συζητήσεις να είναι καθημερινές, με την διοίκηση να επιθυμεί διακαώς να κλείσει το συντομότερο τόσο το ρόστερ, όσο και το θέμα του προπονητή.

ADVERTISING

Μαζί με τον Γιάννη Κουλούρα που επέστρεψε στα Μάλια, εκεί επέστρεψαν αρκετοί ακόμα παίχτες που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί, κάτι που δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση, όμως στη Νεάπολη είναι γεννημένοι για τα… δύσκολα!

Πλέον οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, οι ανακοινώσεις μαζικές και η Νεάπολη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και πάλι η ομάδα που βρίσκει τη λύση και συμμετέχει σε Εθνική κατηγορία, παρά τις τεράστιες προκλήσεις-δυσκολίες.