ΕΠΣΗ: Καμία απόφαση για τα παράβολα, «γκρίνια» από τα σωματεία

Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, για τα παράβολα συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα, με αρκετά από τα σωματεία, να έχουν ήδη αρχίσει την… γκρίνια, ζητώντας επί της ουσίας να μην επωμιστούν και φέτος, αυτό το έξοδο.

Στην ΕΠΣΗ, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα όσο αναφορά το κόστος για το παράβολο συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν έχει… «κλειδώσει» εάν θα είναι το ίδιο με πέρυσι ή μειωμένο, με αρκετά σωματεία πάντως να αντιδρούν και να «ζητούν» από την ΕΠΣΗ να επιστρέψει τα περυσινά παράβολα συμμετοχής ή να συμψηφιστούν με τα φετινά.

Ουσιαστικά, τα ερασιτεχνικά σωματεία πέρυσι, πλήρωσαν παράβολα συμμετοχής στα πρωταθλήματα τα οποία, ματαιώθηκαν και «πατώντας» πάνω σε αυτό, ζητούν από την ΕΠΣΗ να μην υπάρξει φέτος χρέωση συμμετοχής ή να συμψηφιστεί με τα περυσινά παράβολα.

Υπενθυμίζουμε, για τις ομάδες Α1 και Α2 κατηγορίας το παράβολο συμμετοχής ήταν 225€, στη Β’ κατηγορία ήταν 180€, στη Γ κατηγορία 115€, ενώ για το κύπελλο, οι ομάδες Α1, Α2 και Β κατηγορίας πλήρωσαν επιπλέον 30€ και αυτές της Γ ΕΠΣΗ, έδωσαν 15€.